tisdag, januari 24, 2012

Svar från LEGO :

Jag mailade ju LEGO via formuläret på deras hemsida (finns här ute till höger ---->)
Och här kommer deras svar:

"Hej Anna,

Takk for at du kontaktet LEGO® Direct, det er alltid hyggelig å høre fra en ekte LEGO fan.

Så moro å høre at du og jentene dine liker våre LEGO produkter.

Jeg forstår at det er frustrerende om du ikke finner så mange kvinner med i LEGO settene våre som du ønsker. Du er ikke den første som nevner dette og vi vil selvfølgelig sende dine kommentarer videre til vårt design team.

Dette er grunnen til at vi har laget denne nye Friends serien. Vi har hatt mye kontakt fra kunder gjennom årene som sier at LEGO konsentrerer seg alt for mye om gutter og at de vil ha noe som jenter kan leke med også. Noe lysere, med rosa farger. Ikke bare politi og brann, men en butikk, frisør, restaurant, osv. Kommentarer som: "Det er så mange andre leke produsenter som lager leker både for gutter OG for jenter, hvorfor kan ikke LEGO gjøre det samme?"

Dette er derfor en respons på all kontakten fra disse kundene. Denne nye serien er nå ute på prøve for å se hvordan den blir mottatt. Dersom den ikke selger vil vi heller ikke fortsette å produsere den.

Vi setter stor pris på all tilbakemelding, og som sagt dette er en prøve, og vi er like intressert i å høre fra kunder som ikke liker denne nye serien, som de som liker den.

Igjen, jeg har sendt dine kommentarer videre til vårt design team som tar alt du har skrevet med i betraktningen når de bestemmer hva som skal komme ut i fremtiden.

Har du noen spørsmål angående dette, eller annet, er det bare ta kontakt. Du kan svare på denne emailen, eller ringe oss på 00800 5346 5555, mandag til fredag fra 09:00 til 17:00.
Med vennlig hilsen,

LEGO Direct"

Jag råder er allihop som har synpunkter eller tankar om det här, att göra precis detsamma, så kan vi kanske få dem att se det som är så uppenbart för alla oss andra.
:)

Inga kommentarer: