söndag, oktober 02, 2011

Slappesöndag

En dag i min smak - med slappe och lite städ o röj, lite tvätt och fix...

Har blivit kunder hos Mat&Ro samt Tasteline som ska få förse oss med mat varannan vecka den närmaste månaden. Ska bli spännande att se vad som kommer till dörren - vi har liksom kört fast i 15-rätters-träsket själva och behöver bli uppryckta därur.

Planen (so far) är att ha matkasse varannan vecka och fixa själva varannan.
Men nu till att börja med vill vi gärna testa flera olika leverantörer + att det ju är billigare pris på första kassen hos ALLA leverantörer (vi har visserligen bara 4 att välja på...) så vi slår på "stort" - det svåraste (kan jag tänka mig) blir väl att avboka i tid, så att vi inte åker på dubbla leveranser framöver...

Resterande leverantörer som jag hittat än så länge, är MatHem (där kan man förutom matkasse välja vad tusan man vill från 'vanlig' livsmedelsaffär, så det verkar ju attans smidigt...) och LinasMatkasse. Det skiljer väldigt mycekt mellan de olika leverantörerna, kanske inte på själva innehållet i kassen, som säkert är bra och nyttigt hos alla - men det vi vill kolla är ju smidigheten/enkelheten - det får inte gärna vara för krångligt, får då skiter jag i det. Och sedan detta med leveransen: emellanåt vill man kanske HA leverans varje vecka, och då levererar vissa bara varannan oavsett.

:)
Återkommer givetvis med rescentioner framöver.
Första leveransen bör ske på tisdag i vecka 41 (nästa vecka alltså)

4 kommentarer:

Malin, MatHem sa...

Hej!
Roligt att du funderar på att pröva en matkasse från MatHem. Hos oss kan du välja både varje och varannan vecka, och få dem levererade valfri vardag. Som du skriver kan du lägga till allt annat du behöver - frukost, frukt, tvättmedel, mellanmål... så det är väldigt smidigt. Hoppas du ska bli nöjd om du provar att handla på MatHem!
Hälsningar
Malin, MatHem

SkåneAnna sa...

:)
Jag kommer till er också Malin, var så säker!
Det gäller ju bara att prova allt, eller hur!?

Anna sa...

ska bli spännande att höra!

Malin, MatHem sa...

Anna: Absolut, man måste testa sig fram! :) Välkommen till oss när det passar!
//Malin