torsdag, oktober 13, 2011

Mat&Ro - tredje middagen - knappt godkänt

Ikväll blev det ingen bild, för vi var för hungriga
:)
Det bjöds i alla fall på färsbiffar med gräddkokt pasta.
För många grytor igen. Det måste vara enklare - renare (naknare!) matlagning för att jag ska palla. En eller två ggr/vecka kan det vara något extra, men inte hela tiden!!
Färsbiffarna var tråkigt smakasatta, men goda (inte något man minns) salt peppar & vitlök...
Pastan smakade även den vitlök (hälften av vitlöken tillsattes i färsen, hävften i grädden) vår pasta blev alldeles för torr för att räknas som "gräddkokt" vilket kan skyllas antingen på kockarna eller på mängden grädde/pasta.
Gott.
Inget märkvärdigt.
Och ändå lite för omständligt.
Är jag känslig - eller är Mat&Ro helt enkelt lite för krångliga för mig/oss?
Hos just dem är man ju tvungen att ta 2 veckors leverans för att kunna "testa på" så vi får en vecka till med dem - fast först Tasteline nästa vecka.

Det tog ungefär 50 minuter att laga maten.

Inga kommentarer: