onsdag, oktober 12, 2011

Mat&Ro - andra middagen - GODKÄNT

Idag blev det tisdagsmaten - alltså
Lax med Potatis och Rödbetor.

Godkänt, men sådär.
Lax är ju gott. Det är potatis och rödbetor också. Det blev lite dålig smak på våra rödbetor dock - kan ju bero på obegåvade kockar, men det smakade inte så mycket rödbetor liksom. Sedan blev det verkligen inte mycket till "sås" och det tycker jag personligen det ska vara till lax. Vi kompenserade med extra extra mycket smör till.
Barnen älskade laxen - storasystern åt 5 bitar (!!) och lillasystern en ganska stor (vilket är mycket när det gäller henne...)

Det tog närapå en timma att laga maten, betydligt mer än de angett på recepten, men det är klart, skulle vi laga det igen hade vi nog fått ner tiden ganska markant. Problemet är att det ju i nästan 100% av fallen är första ggn man lagar något när det kommer i en sån här kasse.

Godkänt, men ingen Da Capo -feeling.
Alls.

Hittills är vår bedömning att det är lite för krånglig matlagning från Mat&Ro - det är eoner av tid från "nakna kocken" - ikväll använde vi tex 3 grytor, 1 ugnsfat, 1 stekjärn (som diskades mellan fisk och lök) och inte mindre än 4 skärbrädor (eller får man diska av den 4 ggr)

Så här såg det ut:
(och nej, jag orkade inte göra nån sallad till, så det är jävligt färglöst. Jag vet!)

lagning, överst coh
färdig portion, nederst

Inga kommentarer: