torsdag, juli 14, 2011

Det var några till som hade samma tanke som vi....

Började dagen på Tropikariet i Hbg.
Där var det kö.

Först till parkeringen (det fick bli PÅ trottoaren utanför parkeingen. Not ok.)
Sedan för att komma IN i själva huset, som hade max besökare inne redan. (det var nåt dravel med brandsäkerhet, *tsk tsk* (jag skojar!).)
Sedan gick vi nästan på led, långsamt långsamt genom hela Tropikariet innan vi kom ut igen drygt en timma senare. Fenomenalt, som alltid! Har inte varit där sedan Regnskogsnatt öppnade - sist vi var där höll dom på att bygga den. Häftigt med alla fladdermössen som flög omkring i sin grotta.

Vi åkte sedan ut till Pannkaksladan i Höganäs, som ligger invid Outlet-området. Där har dom svindyr pannkaksbuffé, men gott var det. Verkligen.
Synd bara att a) vi fick fösa undan delvis fastklistrat(!!) använt porslin (o engångstallrikar) från ett bord för att kunna sitta någonstans, och b) det var lite sisådär med påfyllningen av buffén, trots att vi inte var massor där. Ena gången var vispgrädden helt slut(!!) och alltid var det ett par sorters pannkakor som var helt tomt... Ska man ta 500kr för en familj med 2 vuxna och 2 barn tycker jag att det minsta man kan begära är att det är rent o snyggt, samt påfyllt. Kan tillägga att det där använda kladdiga stod kvar under hela vår måltid. Ingen kom och städade undan det. Nice.

Vi blev i alla fall supermätta och körde sedan inom Outlet:arna en sväng.

Dagens shopping blev en blus, en topp och två finstickade tröjor inne på Lager 157. Mannen köpte sig en stekpanna på Iittala Outlet, tjejerna målade varsin kaffemugg och sedan handlade tjejerna vars två böcker på Bokoutlet:en. Lillasystern krävde en babybok med tjocka sidor ENBART för att det var Hello Kitty... *suck*

Inga kommentarer: