söndag, mars 20, 2011

Jag vet inte hur det är med resten av er...

Här kommer en lite parentes att oroa sig med (roa sig med?) om man inte bo i Japan och per automatik har större problem än så:

som mina ben....
Men personligen så stammar jag ifrån aporna.
Och inte på särskilt långt håll heller, om man får döma av behåringen på mina ben. Så här är det: vintertid brukar jag försöka ignorera dem, benen. Men sedan börjar våren smyga sig på och det är då det gäller.

Ja, att vara ute i god tid och förbereda alltså.
Förrförra veckan han jag vaxa ena benet hjälpligt. Så att det blev plågsamt uppenbart hur hårigt det kvaravarande benet faktiskt var. I jämförelse med ett - inte hålröst, herregud jag hann ju bara till vaxningen, men jag återkommer tilld ett - mindre behårat ben.
Sedan jag åstadkom den bragden har jag drömt mardrömmar (??) om att jag varit på bad- och solsemester med mina håriga lemmar och där blivit bestirrad just för pälsens skull, jag mådde verkligen asdåligt när jag vaknade!!
Herregud, vad får vi inte stå ut med??

I alla fall samlade jag mig i eftermiddags, och tog tag i saker och ting: vaxa om ben ett som samlat ihop vad det kunde redan, och sanerat tvåan ordentligt. Sedan får jag olja in med de där små pytteservetterna som följer med, för att få bort kvarvarande vax, så att jag kan gå vidare till steg två:
Epilatorn.
Ett måste. Det blir kvar spridda skurar när jag vaxar hemma med såna där "värm mellan handflatorna"-låtsasvax. Alltså ägnar jag en god stund åt att pina mig ytterligare med den härliga uppfinningen "ryck ut håren ett och ett med knattrande maskin" så att de åt minstonde nästan är släta.
Sedan hoppar jag i duschen och peelar.
Så att jag ska kunna raka benen och bli slät och fin.

drömben

Lite längre in på säsongen brukar det räcka med epilatorn.
Hurray!!?

Inga kommentarer: