onsdag, augusti 04, 2010


Gudars, vilken utflykt!
Buss, tåg, rulltrappor, sedan färja, mera tåg, byte av tåg och slutligen en lång promenad genom en skog där vi fick möte av hästskjutsar hela tiden....

Sedan låg det där: Bakken.

Vi inledde med Vandruchebanen (Stocken) varpå morsans rumpa blev plaskvåt i första uppförsbacken... Stora barnet tjöt av glädje.
Sedan åt vi dyr och onyttig mat.
Det blev ju inte mycket åka, det blev det inte, men vi var alltså helt nöjda när dagen var slut.

Ett varningens ord till er som tänker er dit:
beställ åkpassen/kuponghäftena i webshoppen och ha dem med er, för de säljs bara på ETT ställe och kön där var över en timma igår. Vi betalade kontant vid varje åk i stället.
Och för tusan: var där i tid
:)

Nåväl, jag fick åka mycket Mariehonen (Nyckelpigan) och lite pyttelitet pariserhjul, maken fick åka Racerbilar (en slags bergodalbana) och den stora stora Rutchebanen i trä. (Det är alltså bergochdalbanan)

Vi var frammen ganska sent: kring kl 14 - vilket är på tok för sent om man ska köa för att köpa åkhäften och sådant: körena var på över 1 timma. Nu hade vi planerat åkhäfte, och då är rabatten ca 10% jämfört med kontantpris, så vi valde att strunta i det och betala kontant i stället. Vi var "klara" med parken vid 17.30-tiden. Då var barnen slut och fulla av socker.

Inga kommentarer: